Contact us


All times are UTC - 8 hours



   [ 4 posts ] 
Author Message
   


Joined: Sat Jul 04, 2015 8:23 am
Posts: 2
Hi,

My website is SSL enabled. When I try to scan and upload the document, I get the following error

Upload err.Failed to execute 'send' on 'XMLHttpRequest':Failed to load 'http://www.our-domain-name.com/Doc/Upload.aspx'

As you can see in the error message, it is trying to use http instead of https hence the error. My website runs with SSL so has to use HTTPS://

I upload the image using the method HTTPUploadAllThroughPostAsPDF. This method is adding "http" instead of "https"

If I do not use SSL (https), then the scanning is successful. But I need it to work using HTTPS

Can you please help?

Thanks,
Sanpran


User avatar
   


Joined: Tue Mar 08, 2005 12:23 am
Posts: 1706
Hi Sanpran,

Did you set the value of the API IfSSL to true to enable the SSL in your code?

Also please read this article and let me know if it helps.

_________________
Vincy
Dynamsoft Support Team
Follow us@Twitter, Facebook


   


Joined: Sat Jul 04, 2015 8:23 am
Posts: 2
Thanks Vincy. That fixed it.


User avatar
   


Joined: Tue Mar 08, 2005 12:23 am
Posts: 1706
Hi Sanpran,

I’m glad my advice works for you. Please feel free to contact me if you need any other assistance.

Regards,

_________________
Vincy
Dynamsoft Support Team
Follow us@Twitter, Facebook


Display posts from previous:  Sort by  
   [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Copyright © 2018 Dynamsoft | All Rights Reserved
dynamic designed by Dynamsoft team
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php